חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת ערמונים " מעולה "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת ערמונים " מעולה "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק :
140 גרם סוכר
6 ביצים מופרדות
50 גרם פירורי לחם
100 גרם מחית ערמונים [ חצי קופסא ]
למילוי :
כוס שמנת מתוקה
100 גרם מחית ערמונים
3 כפות סוכר
לציפוי :
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות חמאה
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים ולהעביר לקערת בחישה
לערבל את החלמונים עם הסוכר עד שהסוכר ימס להוסיף את מחית הערמונים פירורי לחם והקצף
לערבב בעדינות עד קבלת מירקם אחיד
לאפות בתבנית 26 בחום בינוני עד שהקיסם יבש
לצננן
לחתוך את העוגה באמצע
להקציף את השמנת הסוכר ומחית הערמונים ולמלות את העוגה לכסות לצננן במקרר
ללילה
להמיס את השוקולד והחמאה למרוח על העוגה לצננן ולהגיש
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: אולג
שתף את המתכון