הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק :
140 גרם סוכר
6 ביצים מופרדות
50 גרם פירורי לחם
100 גרם מחית ערמונים [ חצי קופסא ]
למילוי :
כוס שמנת מתוקה
100 גרם מחית ערמונים
3 כפות סוכר
לציפוי :
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות חמאה
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים ולהעביר לקערת בחישה
לערבל את החלמונים עם הסוכר עד שהסוכר ימס להוסיף את מחית הערמונים פירורי לחם והקצף
לערבב בעדינות עד קבלת מירקם אחיד
לאפות בתבנית 26 בחום בינוני עד שהקיסם יבש
לצננן
לחתוך את העוגה באמצע
להקציף את השמנת הסוכר ומחית הערמונים ולמלות את העוגה לכסות לצננן במקרר
ללילה
להמיס את השוקולד והחמאה למרוח על העוגה לצננן ולהגיש
בתאבון
מגיש:
מקור: אולג
שתף את המתכון