הוראות הכנה
מרכיבים
בסיס מרנג קנוי (ואפשר גם לרכוש נשיקות מרנג קטנות לעיטור), שמנת מתוקה, כוס פירות עונה חתוכים לרצועות או קוביות קטנות, חצי כוס מים, שתי כפות סוכר
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפירות במים עם הסוכר עד לריכוך ומסננים (שומרים את הנוזלים המסוננים בנפרד)
2. על בסיס המרנג מסדרים את הפירות ויוצקים כרבע כוס נוזלים
3. מקציפים את השמנת לקצץ קשה עם שתי כפיות סוכר ויוצקים מעל הפירות
4. מסדרים מעל הקצפת מעט מן הפירות ומזליפים מעט מהנוזלים ומגישים
הערות בונות:
1. אוהבי הקצפת יכולים גם להשתמש בשתי גביעי שמנת מתוקה
2. ניתן להשתמש בכל פירות העונה שאוהבים: קיווי, אגסים, תותים, דובדבנים, פסיפלורה תפוחי עץ, בננות, אפרסקים וכו' או בפירות משומרים (אם משתמשים בפירות משומרים אין צורך לבשל אותם!).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון