חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פבלובה לעצלנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח נהדר מתאים לעצלנים ולמי שהאורחים שלו הגיעו ללא התראה העוגה נראית מיליון דולר ועושה רושם כאילו השקעתם בה שעות של עבודה. אפשר וכדאי להין את העוגה עם הילדים. brמותר להוסיף גם רוטב שוקולד או מיפל או סתם לקשט בפתיתי שוקולד וקוקוס כיד הדימיון הטובה!
עוגת פבלובה לעצלנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח נהדר מתאים לעצלנים ולמי שהאורחים שלו הגיעו ללא התראה העוגה נראית מיליון דולר ועושה רושם כאילו השקעתם בה שעות של עבודה. אפשר וכדאי להין את העוגה עם הילדים. brמותר להוסיף גם רוטב שוקולד או מיפל או סתם לקשט בפתיתי שוקולד וקוקוס כיד הדימיון הטובה!
הוראות הכנה
מרכיבים
בסיס מרנג קנוי (ואפשר גם לרכוש נשיקות מרנג קטנות לעיטור), שמנת מתוקה, כוס פירות עונה חתוכים לרצועות או קוביות קטנות, חצי כוס מים, שתי כפות סוכר
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפירות במים עם הסוכר עד לריכוך ומסננים (שומרים את הנוזלים המסוננים בנפרד)
2. על בסיס המרנג מסדרים את הפירות ויוצקים כרבע כוס נוזלים
3. מקציפים את השמנת לקצץ קשה עם שתי כפיות סוכר ויוצקים מעל הפירות
4. מסדרים מעל הקצפת מעט מן הפירות ומזליפים מעט מהנוזלים ומגישים
הערות בונות:
1. אוהבי הקצפת יכולים גם להשתמש בשתי גביעי שמנת מתוקה
2. ניתן להשתמש בכל פירות העונה שאוהבים: קיווי, אגסים, תותים, דובדבנים, פסיפלורה תפוחי עץ, בננות, אפרסקים וכו' או בפירות משומרים (אם משתמשים בפירות משומרים אין צורך לבשל אותם!).
מגיש: דפנה לוי
מקור:
שתף את המתכון