חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פבלובה שוקולד לבן ופירות יער של אסנת רוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פבלובה שוקולד לבן ופירות יער
עוגת פבלובה שוקולד לבן ופירות יער של אסנת רוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פבלובה שוקולד לבן ופירות יער
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לקרם שוקולד לבן:
100 גרם שוקולד לבן
200 גרם שמנת מתוקה
חומרים למרנג:
4 חלבונים
250 גרם סוכר
חומרים לפירות היער:
200 גרם פירות יער קפואים
100 גרם סוכר
מיץ מ- 1/2 לימון
אופן ההכנה
הכנת הקרם
1. מרתיחים בסיר את השמנת.
2. כשהשמנת רותחת, שופכים אותה על השוקולד ומערבבים עד להמסה.
3. מצננים מעט ומכניסים למקרר ללילה.
הכנת המרנג
1. בקערת מיקסר מקציפים חלבונים עד לשלב הגבעות הרכות (לא לפחד. המשמעות היא עד שהקצף נהיה לבן ומתחילות להיווצר מעין גבעות בעיסה).
2. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שהקצף יציב וקשה.
3. שמים נייר אפייה על תבנית התנור, ובעזרת שק זילוף או בעזרת כף, יוצרים מעין קעריות מרנג.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 100 מעלות ואופים כשעתיים, עד שהמרנג קשה ויבש.
הכנת פירות היער
1. שמים בסיר את הפירות, הלימון והסוכר, מבשלים עד לרתיחה ומורידים מהאש. מצננים קלות.
2. מוציאים את קרם השוקולד שבישלנו יום קודם מהמקרר ומקציפים אותו במיקסר עד לקבלת קרם יציב.
להרכבת המנה: מניחים מעט מהקרם על קערית מרנג, שופכים מעל את רוטב פירות יער ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אסנת רוט
שתף את המתכון