חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פירות(שזיפים, נקטרינות , אפרסקים, תפוחים )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פירות(שזיפים, נקטרינות , אפרסקים, תפוחים )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 חמאה חתוכה לקוביות
1 כוס סוכר(אני מעדיף חצי כוס סוכר לבן וחצי כוס סוכר חום)
1 שמנת חמוצה/ יוגורט/לבן (לפי מה שמצאתם במקרר)
1 סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח
לתערובת הבצק :
שזיפים או אפרסקים או נקטרינות או תפוחים או שילוב כלשהו של הפירות
3 כפות סוכר
3 כפות יין/ברנדי/ ליקר
אופן ההכנה
להשרות את הפירות כ 10 דקות בברנדי עם הסוכר
למרוח חמאה על התבנית
לפזר את הפירות על התבנית
הכנת של העוגה:
להקציף את הביצים
להוסיף את הסוכר והסוכר וניל ולהמשיך להקציף
להוסיף את קוביות החמאה ולהמשיך להקציף
להוסיף את השמנת ולהמשיך להקציף
להוסיף את הקמח ולהמשיך להקציף עד שיוצאת תערובת אחידה
לשפוך את התערובת מעל הפירות
לחמם תנור לחום של 180 מעלות להכניס ל 45 דקות(תלוי בתנור)
מגיש: alexost
מקור:
שתף את המתכון