הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סוכר
2 ביצים
1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפיה
קורט מלח
גרידה מחצי לימון
1 כף מיץ לימון
1 כף ברנדי
1 כוס אגוזים (שלמים)
½1 כוס תערובת פירות יבשים שלמים ומגולענים
אופן ההכנה
1. לערבב סוכר וביצים.
2. לערבב פנימה קמח ואבקת אפיה.
3. להוסיף את יתר החומרים ולערבב.
4. לרפד תבנית אפיה מוארכת בניר אפיה.
5. לצקת את התערובת לתבנית ולהדק אותה פנימה.
6. לאפות כ 40-50 דקות ב 180°c.
7. לקרר ולפרוס לפרוסות דקות (4-5 מ"מ) לאחסן בכלי סגור.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון