הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
12 כפות סוכר חום (תחליף סוכר)
4 כפות דבש תמרים
12 כפות קמח מלא (שיפון, קמח חום , או לבן) + 1/2 חב' אבקת אפיה
150 גר אגוזים קצוצים גס
150 גר שקדים ,קשיו וכל מיני אחרים קצוצים גס
150 גר פירות יבשים קצוצים גס (תאנים,קליפות תפוז מסוכר,אננס, שזיפים, וכו')
אופן ההכנה
להקציף את הביצים עם הסוכר והדבש
להוסיף את הקמח ולערבב
להוסיף את כל השאר
במידה והעיסה נוזלית להוסיף עוד פירות יבשים או שקדים
לשמן 2 תבניות ארוכות לחלק את העיסה ל2 התבניות ולהכניס לתנור שחומם מראש על
175 מעלות ל-45 דקות או עד שהעוגה מוכנה.
לחכות שתתקרר לחתוך לפרוסות ולסגור בקופסא.
אפשר להכניס שוב לתנור את הפורוסות ולאפות 3-4 דקות .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון