חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פירמידה (ללא אפייה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה פשוטה. ההכנה קלה - עוגת גבינה ובסקוויטים שכולם יאהבו.
עוגת פירמידה (ללא אפייה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה פשוטה. ההכנה קלה - עוגת גבינה ובסקוויטים שכולם יאהבו.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת בסקוויטים "פתיבר" שוקו
למלית:
1 חבילה פודינג "אינסטנט וניל"
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
לציפוי:
50 גרם שוקולד מריר, שבור לחתיכות
6 כפיות חלב
¼ חבילה (50 גרם) מרגרינה
כלים:
מגש פלסטי כ-30X60 ס"מ
אופן ההכנה
מניחים על המגש רדיד אלומיניום שהורטב בחלקו התחתון במים. מסדרים את הבסקוויטים ב-3 טורים של 6 בסקוויטים.
מערבלים בקערה את פודינג הווניל עם השמנת המתוקה והחלב עד קבלת מרקם אחיד.
מורחים חצי מכמות המלית על הבסקוויטים, מסדרים עליה שכבה נוספת של בסקוויטים ומורחים עליה את שארית המלית.
מניחים את הידיים מתחת לרדיד האלומיניום ומצמידים את שתי השורות הארוכות החצוניות של הבסקוויטים לקראת המרכז, כך שיווצר משולש ארוך. מצמידים את קצוות רדיד האלומיניום במרכז, מישרים את המלוי בקצוות ומאחסנים ל-4 שעות במקרר.
לאחר 4 שעות, מכינים את הצפוי: ממיסים את השוקולד והחלב על אש נמוכה , תוך בחישה.
מסירים מן האש ומוסיפים , תוך ערבוב, את המרגרינה. פותחים את רדיד האלומיניום ויוצקים , בעזרת כף, את הצפוי על העוגה. מסירים בזהירות את רדיד האלומיניום ומאחסנים במקרר.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: אוסף מתכוני משפחה
שתף את המתכון