הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת בסקוויטים "פתיבר" שוקו
למלית:
1 חבילה פודינג "אינסטנט וניל"
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
לציפוי:
50 גרם שוקולד מריר, שבור לחתיכות
6 כפיות חלב
¼ חבילה (50 גרם) מרגרינה
כלים:
מגש פלסטי כ-30X60 ס"מ
אופן ההכנה
מניחים על המגש רדיד אלומיניום שהורטב בחלקו התחתון במים. מסדרים את הבסקוויטים ב-3 טורים של 6 בסקוויטים.
מערבלים בקערה את פודינג הווניל עם השמנת המתוקה והחלב עד קבלת מרקם אחיד.
מורחים חצי מכמות המלית על הבסקוויטים, מסדרים עליה שכבה נוספת של בסקוויטים ומורחים עליה את שארית המלית.
מניחים את הידיים מתחת לרדיד האלומיניום ומצמידים את שתי השורות הארוכות החצוניות של הבסקוויטים לקראת המרכז, כך שיווצר משולש ארוך. מצמידים את קצוות רדיד האלומיניום במרכז, מישרים את המלוי בקצוות ומאחסנים ל-4 שעות במקרר.
לאחר 4 שעות, מכינים את הצפוי: ממיסים את השוקולד והחלב על אש נמוכה , תוך בחישה.
מסירים מן האש ומוסיפים , תוך ערבוב, את המרגרינה. פותחים את רדיד האלומיניום ויוצקים , בעזרת כף, את הצפוי על העוגה. מסירים בזהירות את רדיד האלומיניום ומאחסנים במקרר.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: אוסף מתכוני משפחה
שתף את המתכון