הוראות הכנה
מרכיבים
- 4 קוביות שוקולד מגוררות
- ½ כוס אגוזים שבורים
- 1 כוס מיץ תפוזים
- ½ כוס שמן
- 6 חלמונים
- 8 כפות קמח מצה
- 1 שקית אבקת אפיה
- 6 חלבונים
- 1 כוס סוכר
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה את כל החומרים מלבד החלבונים והסוכר.
- מקציפים במיקסר את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
- מקפלים את הקצף לקערת הבלילה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה משומנת.
- אופים בחום של 170°c במשך שעה עד לאפיה מלאה של העוגה.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון