חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פסיפלורה ווניל אוורירית עם קרם ווניל וליצ'י
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פסיפלורה ווניל אוורירית עם קרם ווניל וליצ'י
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
תוכן של 4 פסיפלורות
2 שקיות אינסטנט פודינג ווניל
1 מיכל שמנת מתוקה
6 כפות סוכר
שלושת רבעי כוס חלב
250 גרם ליצ'י קלופים, מגולענים וקצוצים
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה תוך הוספה הדרגתית של הסוכר. מוסיפים פנימה את החלמונים, שקית אינסטנט פודינג ווניל ואת הפסיפלורה ומקציפם לקבלת תערובת חלקה ואחידה. מעבירים לתבנית בקוטר 26 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה.
מקציפים את השמנת עם אינסטנט הפודינג הנותר ועם החלב לקבלת קצף נוקשה. מערבבים פנימה את הליצ'י ומכניסים למקרר.
מוציאים את העוגה מהתנור ומשאירים אותה בחוץ שתגיע לטמפרטורת החדר (היא גם תצנח מעט ותשאיר, על ידי כך, מקום לקרם). מורחים את הקרם מהמקרר על העוגה ומכניסים לקירור למשך שעה לפחות לפני ההגשה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון