הוראות הכנה
מרכיבים
7 ביצים מופרדות
200 גרם אגוזי פקאן מרוסקים
100 גרם שבבי קוקוס
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
רבע כוס חלב
1.5 כוסות סוכר
רבע כוס קמח מצה
אבקת אפיה כשרה לפסח (שקית - כ-10 גרם)
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר לקצף תפוח ויציב. מקפלים פנימה את קמח המצה, הפקאן, אבקת האפייה והקוקוס. מקציפים את החלמונים לקצף בהיר ותפוח ומקפלים לתערובת החלבונים עד שמקבלים תערובת אחידה. מעבירים לתבנית קוטר 28 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 עד 35 דקות.
בינתיים ממיסים את השוקולד עם החמאה, יתרת הסוכר והחלב. כאשר העוגה יוצאת מהתנור מצפים אותה בתערובת השוקולד המומס. מצננים ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון