חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פקאן וקוקוס בציפוי שוקולד לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פקאן וקוקוס בציפוי שוקולד לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
7 ביצים מופרדות
200 גרם אגוזי פקאן מרוסקים
100 גרם שבבי קוקוס
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
רבע כוס חלב
1.5 כוסות סוכר
רבע כוס קמח מצה
אבקת אפיה כשרה לפסח (שקית - כ-10 גרם)
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר לקצף תפוח ויציב. מקפלים פנימה את קמח המצה, הפקאן, אבקת האפייה והקוקוס. מקציפים את החלמונים לקצף בהיר ותפוח ומקפלים לתערובת החלבונים עד שמקבלים תערובת אחידה. מעבירים לתבנית קוטר 28 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 עד 35 דקות.
בינתיים ממיסים את השוקולד עם החמאה, יתרת הסוכר והחלב. כאשר העוגה יוצאת מהתנור מצפים אותה בתערובת השוקולד המומס. מצננים ומגישים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון