הוראות הכנה
מרכיבים
150 ג"ר מרגרינה
1+1/4 כוס סוכר
3 ביצים
100 ג"ר פרג
1+3/4 כוסות קמח מנופה
4+1/4 כפיות אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים
קליפת לימון מגוררת
50 ג"ר אגוזי פקאן גרוסים
לקרם:
100 ג"ר שוקולד מריר
2 כפות מים
2 כפות סוכר 50 ג"ר מרגרינה
אופן ההכנה
1. מערבלים את המרגרינה במהירות. מוסיפים כוס סוכר וחלמונים עד לקבלת תערובת קרמית.
2. מוסיפים בהדרגה ולסרוגין: פרג, קמח, אב אפיה, ומיץ ומבליעים לעיסה את קליפת הלימון והאגוזים.
3. מקציפים חלבונים, ומוסיפים סוכר - עד לקבלת קצף יציב. מבליעים את הקצף בתערובת בפרג.
משמנים תבנית ומעבירים הבלילה ואופים כ- 30 דקות.
מבשלים את חומרי הקרם ויוצקים על העוגה בעודה חמה
ב ת א ב ו ן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון