חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פרג בציפוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היות ופנו אלי מספר משתמשים שאתן את המתכון בבקשה....
עוגת פרג בציפוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היות ופנו אלי מספר משתמשים שאתן את המתכון בבקשה....
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2/3 כוס אבקת סוכר
200 גרם חמאה או מרגרינה
חבילת קמח תופח מאליו (300 גרם)
1 ביצה או 2 חלמונים
גרידה מלימון אחד
1 סוכר וניל
למריחה על התחתית:
50 גרם ריבת תות
לעיסה:
250 גרם חמאה
3/4 1 כוסות סוכר
5 ביצים
1 כוס קמח תופח מאליו
250 גרם פרג טחון
גרידה מלימון אחד
לציפוי:
50 גרם ריבת משמש
200 גרם שוקולד מומס
תבנית 20*25 ס"מ
אופן ההכנה
לבצק:
מנפים את הקמח על משטח עבודה בקערה. לחוד, מערבבים בעזרת כף עץ או מערבל את כל יתר החומרים. יוצרים גומה בקמח ולתוכה מכניסים את כל החומרים המעורבבים. מעבדים קצרות עד שהקמח נעלם, יוצרים קוביה, עוטפים בנילון מדבק ומאחסנים למנוחה לפחות לשעתיים.
לאחר מכן מורחים על הבצק את הריבה. מקציפים את החמאה והסוכר במערבל, מוסיפים את הביצים אחת אחר השנייה. מערבבים את הקמח עם הפרג והלימון. מוציאים מן המערבל ומערבבים בעזרת כף עץ את עיסת החמאה המוקצפת בתערובת הקמח.
יוצקים על הבצק ואופים בחום בינוני כ-40 דקות.
לאחר האפיה מקררים, מורחים ריבה ומצפים בשוקולד המומס,
ובתיאבון לכולם!!!!!!!!!!!!!
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון