חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פרג ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן גם להגיש עם רוטב שוקולד מעל...
עוגת פרג ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן גם להגיש עם רוטב שוקולד מעל...
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם שוקולד מריר מרוסק
50 גרם שוקולד חלב מרוסק
(אפשר גם שוקולד צ'יפס במקומם באותה הכמות)
150 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
150 גרם פרג טחון
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
אופן ההכנה
מקציפים את החלמונים יחד עם שלושת רבעי כמות הסוכר (מוסיפים בהדרגה) עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את החמאה בהדרגה תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה. לאחר קבלת תערובת חלקה מוסיפים את הפרג והשוקולד וממשיכים לערבל/להקציף במהירות נמוכה עוד כדקה ומניחים בצד. מקציפים את החלבונים עם הסוכר הנותר לקבלת קצף יציב ונוקשה. מקפלים את החלבונים לתערובת החלמונים בעדינות. יוצקים לתבנית פיירקס משומנת היטב. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 45 דקות.
ניתן להגיש חם או קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון