הוראות הכנה
מרכיבים
בסיס
7 חלבונים
100 גרם קוקוס טחון או אגוזים טחונים
1 כוס סוכר
קרם
1 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
150 גרם שוקולד מריר
7 חלמונים
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
מוסיפים את הקוקוס או האגוזים ובוחשים בעדינות.
יוצקים את התערובת לתבנית 26 משומנת ואופים עד שמזהיב.
מצננים.
מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת.
ממיסים את השוקולד, בוחשים לתוכו את החלמונים ומערבבים בעדינות עם הקצפת.
יוצקים על הבסיס ומכניסים למקרר ל 8 שעות לפחות.
הערה: כדי לקבל אגוזים טחונים דק, יש להוסיף אבקת סוכר בזמן הטחינה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון