חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קוקוס, אגוזים ושוקולד לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קוקוס, אגוזים ושוקולד לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
חצי כוס סוכר
3 כפות יין אדום מתוק
חצי כף שמן
כוס קוקוס
¾ כוס אגוזים קצוצים
100 גרם שוקולד מריר מגורר
חצי כוס קמח מצה
1 כפית אבקת אפייה
לציפוי:
חצי כוס נס קפה מוכן ללא חלב
1 כף סוכרמעט שוקולד מגורר או אגוזים קצוצים לקישוט.
אופן ההכנה
הפרידו בין החלמונים (החלק הצהוב בביצים) לבין החלבונים (החלק הלבן בביצים), הקציפו את החלמונים.
בינתיים ערבבו בקערה נפרדת את החומרים היבשים:
100 גרם שוקולד מריר מגורר, ¾ כוס אגוזים קצוצים, כוס קוקוס, חצי כוס קמח מצה וכפית אבקת אפייה.
הוסיפו בהדרגה את התערובת לחלמונים המוקצפים, ואחר כך הוסיפו 3 כפות יין אדום מתוק.
הקציפו את החלבונים עם חצי כוס סוכר, והוסיפו את החלבונים המוקצפים לתערובת בתנועות עטיפה.
אפו 35 דקות בערך, בחום בינוני, בתנור שחומם מראש.
אפשר לבדוק אם העוגה מוכנה בדרך זאת:
נעצו קיסם במרכז העוגה, הקיסם יוצא יבש כאשר העוגה מוכנה.כשהעוגה מתקררת מרטיבים אותה בחצי כוס נס קפה ללא חלב.
מקציפים את השמנת המתוקה עם כף אחת של סוכר ומפזרים בעדינות על העוגה.
מקשטים בשוקולד מגורר או באגוזים קצוצים.
מגיש: goddess
מקור:
שתף את המתכון