חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קוקוס בשכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קוקוס בשכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
1 אפיה
3 כפות סוכר
1 מרגרינה
כף תמצית וניל
5 ביצים מופרדים לחלבונים וחלמונים
1 וחצי כוסות סוכר
ריבה משובחת
2 כוסות קוקוס
אופן ההכנה
מכניסים את המרגרינה, הקמח , האפיה, והסוכר במעבד מזון ומעבדים לקבלת פירורים.
טורפים את החלמונים בקערית ומוסיפים לבצק. לשים עד לקבלת כדור בצק צהבהב וחלק (אם יוצא יבש מדי יש להוסיף מעט מים)
במקרה והבצק דביק מצננים כחצי שעה במקרר (תלוי במידת הדביקות אם ממש ממש דביק ניתן להוסיף מעט קמח)
מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הכוס וחצי סוכר בהדרגה אל הקצף ב2-3 פעמים.
לאחר שהקצף יציב מקפלים לתוכו את הקוקוס בתנועות עטיפה.
משמנים תבנית אפיה ומשטחים את הבצק על התבנית.
למרוח את הריבה ועל הריבה למרוח את הקצף.
לאפות בחום בינוני. עד שהקיסם יוצא נקי.
המתכון הביסי יכול להשתנות בהתאם למה שיש בבית ובהתאם לטעם האישי:
אפשר להוסיף לריבה אגוזים קצוצים, או שקדים מסוגים שונים, ולטגנם במעט חמאה וסוכר כדי להעשיר את הטעם. אפשר במקום הריבה למרוח ממרח שוקולד . או רוטב שוקלד עשיר.
אפשרות נוספת להוסיף לקצף החלבונים אגוזים קצוצים וכו,
מגיש: sp
מקור: אמא
שתף את המתכון