הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' קוקוס
4 ביצים
200 גר' אגוזים טחונים
2/3 כוס קמח רגיל
1 חבילה גדולה שוקולד מריר
1 כפית חמאה
לסירופ:
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
1. מכינים את הסירופ: שמים את כל החומרים בסיר על האש, מביאים לרתיחה ומצננים.
2. מוסיפים את הקוקוס לסירופ ומערבבים.
3. בסיר נפרד ממיסים את השוקולד עם כפית חמאה.
4. מוסיפים לתערובת הקוקוס את השוקולד המומס, קמח, אגוזים וביצים ומערבבים היטב.
5. משמנים תבנית עגולה ומעבירים אליה את התערובת. מעבירים לתנור שחומם מראש ואופים ב-150 מעלות במשך 35 דקות.
6. מוציאים ומקררים.
7. בתיאבון!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון