הוראות הכנה
מרכיבים
שלב 1- תחתית: 1.5 כוסות קמח + 1 אפיה + 1 כוס סוכר + 1/2 כוס שמן + 6 חלמונים.
שלב 2: 3 כפות ריבה טובה + 3 כפות קוניאק + 50 גרם שוקולד מגורר + 50 גרם אגוזים קצוצים.
שלב 3: 6 חלבונים + 1.5 כוסות סוכר.
שלב 4: 50 גרם שוקולד מגורר + 50 גרם פקאנים קצוצים.
אופן ההכנה
שלב 1: לבחוש היטב את כל החמרים ולהדק הבצק על התבנית.
שלב 2: לבחוש הכל יחד ולמרוח על הבצק.
שלב 3: להקציף החלבונים ובהדרגה להוסיף הסוכר לקצף יציב וחלק.
שלב 4: להוסיף לקצף הביצים את השוקולד והפקאנים בתנועות עטיפה ולמרוח מעל תערובת הריבה.
לאפות ולנעוץ קיסם עד שיצא יבש.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון