הוראות הכנה
מרכיבים
6 בצים
200 גרם שוקולד מריר
200 קוקוס
2 שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
אופן ההכנה
1} להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף מוצק
2} מוסיפים את הקוקוס לקצפת ומערבבים ואופים בתבנית מספר 26בחום בינוני
3} ממיסים את השוקולד על סיר כפול {אפשר במיקרוגל) וכשהשוקולד פושר מוסיפים לו את
החלמונים.
4} מורחים את תערובת השוקולד על הקוקוס האפוי
5} מקציפים את השמנת המתוקה עם מעט סוכר ומוסיפים אותה על השוקולד
6} מכסים את העוגה בניילון(לא נצמד)ומניחים במקרר לשעה וחצי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון