הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' קמח
1 חב' אבקת אפיה
200 גר' מרגרינה בטעם חמאה מומסת
50 גר' צימוקים מושרים ברום
2 כפיות תמצית וניל
1 כוס סוכר חום
100 גר' סוכר לבן
50 גר' אבקת קקאו
2 ביצים מס'2
1 גביע שמנת צמחית
1 כוס חלב רגיל
1 כוס אגוז קצוץ
אופן ההכנה
1. לערבב את הסוכר החום והלבן עם המרגרינה בקערה גדולה.
2. להוסיף את תמצית הוניל והביצים ולערבב.
3. להוסיף את מחצית מכמות הקמח והקקאו יחד ולערבב.
4. להוסיף את החלב, השמנת ויתרת הקמח ולערבב.
5. לשמן תבנית אפייה במרגרינה ולאפות בחום בינוני במשך 45 דקות.
6. בתיאבון!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון