חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קקאו- פשוט וטעים!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה ממש טעימה ופשוטה להכנה. לא צריך להמיס שוקולד בשביל להכין אותה אלא בסך הכל לערבב כמה מרכיבים והתוצר הוא נפלא! br brבמתכון שיניתי מרכיב מסוים... brבציפוי- במקום יין אני שמה חלב. brאתם יכולים להכין עם יין או חלב או מרכיב אחר משלכם...
עוגת קקאו- פשוט וטעים!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה ממש טעימה ופשוטה להכנה. לא צריך להמיס שוקולד בשביל להכין אותה אלא בסך הכל לערבב כמה מרכיבים והתוצר הוא נפלא! br brבמתכון שיניתי מרכיב מסוים... brבציפוי- במקום יין אני שמה חלב. brאתם יכולים להכין עם יין או חלב או מרכיב אחר משלכם...
הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה-
1 חב' מרגרינה
2 ביצים
2 כוסות סוכר
2 וחצי כוסות קמח תופח
2 אשל (או יוגורט או דנונה...)
1 כפית סודה לשתיה
2כפות רום
2 כפות קקאו גדושות
לציפוי-
2 כפות סוכר
2 כפות קקאו
3/4 כוס חלב
1/3 חב' מרגרינה
1 כף רום
אופן ההכנה
**הערות כלליות לפני הכנת העוגה:
א) לערבב את הקמח עם הקקאו.
ב) לערבב את 2 האשל עם כפית סודה לשתייה.
ג) לשמן תבנית עגולה.
ד) לחמם תנור לחום בינוני.
הוראות הכנת העוגה:
לערבב את המרגרינה, הביצים והסוכר לקרם חלק. להוסיף לקרם, לסירוגין, את הקמח המעורב עם הקקאו והאשל המעורב עם הסודה ולהוסיף את הרום. מוסיפים את הבלילה לתבנית האפיה ואופים בחום בינוני כ-40 דקות. (העוגה מוכנה כשדפנות העוגה נפרדות מהתבנית או כשמכניסים קיסם לתוך העוגה והוא יוצא יבש) למרוח את הציפוי כשהעוגה חמה.
הוראות להכנת הציפוי:
להרתיח את הסוכר, הקקאו והחלב. להוריד מהאש ולהוסיף מרגרינה וכף רום. למרוח את הקרם על העוגה כשהעוגה חמה והציפוי חם.
מגיש: D.S.K
מקור: תענוג לבשל/חנה שאולוב
שתף את המתכון