חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קרם גבינה קרה אישית בשכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קרם גבינה אישת בשכבות מדהימה
עוגת קרם גבינה קרה אישית בשכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קרם גבינה אישת בשכבות מדהימה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פתיבר בהיר
1 כף סוכר
75 ג"ר חמאה
מעבד מזון
לקציפה:
250 מ"ל שמנת מתוקה 32%
1 חבילה גבינה "טוב טעם"
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1 סוכר וניל
אופן ההכנה
1. מכניסים את הפתי בר לקערת מעבד המזון ומפעילים לקבלת גרגירים.
2. מוסיפים את הסוכר והחמאה וממשיכים בפעולה עד קבלת גרגירי פתי בר
(אפשרות: ניתן להוסיף ¼ כוס מים עם כפית נס קפה לקבלת "טרמיסו")
למקצפת:
3. מקציפים בקערה את השמנת המתוקה וסוכר הוניל.
4. מוסיפים את הפודינג וממשיכים להקציף עד קבלת עיסה אחידה.
5. מקפלים פנימה את גבינת ה"טוב טעם" עד קבלת עיסה אחידה.
לבניה:
6.שמים שכבת בסיס של פרורי הפתי בר בכוסות יין מעוצבות
7. מזלפים מעל את הקציפה שוב שיכבה של פתי בר ומעל מזלפים קציפה
8. ניתן לעטר עם שבבי שוקולד או קקאו
9. ניתן לאכול מיד וניתן להכניס למקרר למספר ימים יש לכסות בנילון נצמד
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף ברק חורש
שתף את המתכון