חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קרם שוקולד שכבות "ריגו יאנצ'י"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שכבות שוקולד ממיטב ההמגדניה ההונגרית
עוגת קרם שוקולד שכבות "ריגו יאנצ'י"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שכבות שוקולד ממיטב ההמגדניה ההונגרית
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לעוגה:
6 ביצים
6 כפות סוכר
6 כפות מים קרים
3 כפות קקאו
4 כפות קמח תופח
החומרים לקרם:
חצי ליטר שמנת מתוקה
400 גר' שוקולד מריר
2 כפיות נס קפה
אופן ההכנה
ההכנות לקרם:
1.מבשלים כחצי ליטר שמנת מתוקה על אש קטנה עם השגחה צמודהבל יישרף.לאחר רתיחה
מוסיפים 400 גר' שוקולד מריר ושתי כפיות נס קפה.תוך כדי ערבוב לבשל לאחר הרתיחה
כחמש דקות.
2.לקרר לחם החדר ולהכניסו למקרר למשך כשלוש שעות.
הכנת העוגה:
1.מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף, ממש לפני סוף ההקצפה להוסיף את 6 כפות המים,
אחת אחת.
2.להוסיף את הקמח והקקאו לקצף ובעזרת כף עץ בתנועה סיבובית של קיפול לערבב.
3.לשפוך את הכל לתבנית משומנת, עם נייר אפיה מקומח. גודל התבנית לכמות הנ"ל 30X35
ס"מ בקירוב.
4. מחממים תנור לחום של כ 200 מעלות C מכניסים לאפיה של 15 דקות.
5.לאחר הקירור של העוגה והורדת הנייר, לחלק את העוגה לשני חלקים.
6.מתיזים רום או ברנדי על העוגה.
סיום והרכבת העוגה:
1.לאחר שעברו השלוש שעות (מינימום) מקציפים את הקרם של השמנת המתוקה
לקצף (קרם) ומורחים על אחד החלקים של העוגה. את החלק השני מניחים עליו
2.ולסיום....ניתן לצפות את העוגה עם ציפוי שוקולד, או לחילופין למרוח קצת ריבה
ולפזר קצת קקאו דרך מסננת מעל. את העוגה מחלקים לריבועים של 4X4 ס"מ.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: טומי
שתף את המתכון