הוראות הכנה
מרכיבים
קמח אוסם קטן תופח או 3 כוסות קמח ואבקת אפיה
חמאה 200 גר'
חצי עד כוס סוכר
שמנת חמוצה 9%
ריבה לפי הטעם
אופן ההכנה
מערבלים את החומרים ואם זה דביק מוסיפים קצת קמח שיהיה סביר כך שאפשר לאסוף
מחלקים לשני חלקים ומוסיפים מעט קמח לעיבוד.
כל חלק מתחלק לשניים חלק גדול יותר וקטן יותר. את הגדול משטחים בתבנית עגולה. את השארית מגלגלים ליצירת גלילים - שישה. מורחים ריבה על הבסיס ומסדרים שתי וערב את הגלילים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כחצי שעה עד 40 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון