הוראות הכנה
מרכיבים
ביסקויטים חבילה עד 2
שני שמנת מתוקה
שני סקיות סוכר ווני
שני כפיות קפה ומים חמים
שמן
אופן ההכנה
לוקחים את התבנית שבה מכינים את העוגה משמנים אותה כדי שהעוגה לא תידבק שמים במגש ניפרד את הקפה עם המים החמים ומשרים שם את הביסקויטים כמה שניות עד שהם סופגים את מי הקפה מסדרים את הביסקויטים כמו ריצפה על כול התבנית שמים על כול הביסקויטים את חלק מהקצפת (את הקצפת מכינים כך שופכים את השמנת המתוקה לתבנית ניפרדת עם סוכר הווניל ומקציפים אותה עד שזה הופך לקצפת) מסדרים עוד פעם את הביסקויטים על הקצפת כמו ריצפה ושמים עכשיו את כול הקצפת על הביסקויטים ושמים במקרר לשעה
מגיש:
מקור: גל
שתף את המתכון