חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שדה תעופה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שדה תעופה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
ביסקויטים חבילה עד 2
שני שמנת מתוקה
שני סקיות סוכר ווני
שני כפיות קפה ומים חמים
שמן
אופן ההכנה
לוקחים את התבנית שבה מכינים את העוגה משמנים אותה כדי שהעוגה לא תידבק שמים במגש ניפרד את הקפה עם המים החמים ומשרים שם את הביסקויטים כמה שניות עד שהם סופגים את מי הקפה מסדרים את הביסקויטים כמו ריצפה על כול התבנית שמים על כול הביסקויטים את חלק מהקצפת (את הקצפת מכינים כך שופכים את השמנת המתוקה לתבנית ניפרדת עם סוכר הווניל ומקציפים אותה עד שזה הופך לקצפת) מסדרים עוד פעם את הביסקויטים על הקצפת כמו ריצפה ושמים עכשיו את כול הקצפת על הביסקויטים ושמים במקרר לשעה
מגיש:
מקור: גל
שתף את המתכון