הוראות הכנה
מרכיבים
1 ביצה
8 קוביות שוקולד מריר/ חלב
1 כף שטוחה שוקולית
1 כף שטוחה קקאו
2 כפות חלב
2 כפות סוכר
1 כף קמח תופח
1 כף שמן
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד כדקה.
מוסיפים את הביצה, הסוכר, השמן והחלב ומערבבים (עם כף ולא במיקסר) עד שיש צבע אחיד.
מוסיפים את הקקאו והשוקולית ובסוף את הקמח ומערבבים.
משמנים כלי שמתאים למיקרו כמו קערית ומחממים (אופים) כ-80 שניות (אם המיקרו לא כל כך טוב רצוי לחמם שתי דקות)
אפשר להוסיף קרם (למרות שאם עשיתם אותה טוב העוגה תהיה עם קרם למעלה) וכדור גלידה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון