הוראות הכנה
מרכיבים
שתים וחצי כוסות קמח תופח של אסם
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
שתי כוסות סוכר
43 כוס קקאו
43 כוס שמן
כוס מים פושרים
4 ביצים
כוס מים רותחים
תבנית בקוטר 26 ס"מ
אופן ההכנה
1. בקערה של מעבד מזון מכניסים את כל החומרים עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים
2. מוסיפים את כוס המים החמים ומערבבים שוב.
3. שופכים לתבנית 26 ס"מ
4. אופים בתנור בחום של 170 מעלות 30 דקות.
5. ניתן לדקור את העוגה עם קיסם או שיפוד ואם הוא יוצא נקי סימן שהעוגה אפויה.
6. בתיאבון!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון