בכל יום הולדת פינת הקפה שלנו מתמלאת ריח שוקולד, brמשהו כמו עשר דקות אחרי יוצאת מהמיקרוגל כושית מפתה. br brהשמים הם הגבול בעוגת המיקרוגל הפשוטה הזו, brאפשר להכין יחידה אחת ולצפות בשוקולד טהור, brוניתן גם להכין כמה יחידות וליצור עוגת שכבות של קונדיטוריה אמיתית. brאת השכבות אפשר לחבר עם שוקולד טהור מומס או עם כל קרם אחר שתבחרו. br
|
|
|
|
בכל יום הולדת פינת הקפה שלנו מתמלאת ריח שוקולד, brמשהו כמו עשר דקות אחרי יוצאת מהמיקרוגל כושית מפתה. br brהשמים הם הגבול בעוגת המיקרוגל הפשוטה הזו, brאפשר להכין יחידה אחת ולצפות בשוקולד טהור, brוניתן גם להכין כמה יחידות וליצור עוגת שכבות של קונדיטוריה אמיתית. brאת השכבות אפשר לחבר עם שוקולד טהור מומס או עם כל קרם אחר שתבחרו. br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
¼ 1 כוסות קמח
¼ 1 כוסות סוכר
½ כוס שמן
2 כפות קקאו
2 כפות שוקולית
4 ביצים
שקית אבקת אפייה
לציפוי:
חבילת שוקולד מריר גדולה
50 גרם מחמאה / חמאה
אופן ההכנה
1. שמים את כל מרכיבי העוגה בקערה ומערבבים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
2. מעבירים לתבנית משומנת (או תבנית סיליקון) ומכניסים למיקרוגל על עוצמה גבוהה למשך
10 דקות. (רצוי לבדוק עם קיסם לאחר כ- 8 דקות, העוצמה אינה אחידה בכל מיקרוגל)
הציפוי:
3. לאחר שהעוגה מוכנה, שוברים את השוקולד לריבועים ושמים יחד עם המחמאה בקערה.
4. ממיסים למשך דקה אחת במיקרוגל.
5. לאחר המסת השוקולד מערבבים טוב ומורחים על העוגה.
לקישוט:
6. אפשר לפזר סוכריות צבעוניות, שקדים מולבנים חצויים או לסדר פרלינים משובחים.
7. בתאבון
מגיש:
מקור: שירלי סידרר - טעמים
שתף את המתכון
