חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד במיקרוגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בכל יום הולדת פינת הקפה שלנו מתמלאת ריח שוקולד, brמשהו כמו עשר דקות אחרי יוצאת מהמיקרוגל כושית מפתה. br brהשמים הם הגבול בעוגת המיקרוגל הפשוטה הזו, brאפשר להכין יחידה אחת ולצפות בשוקולד טהור, brוניתן גם להכין כמה יחידות וליצור עוגת שכבות של קונדיטוריה אמיתית. brאת השכבות אפשר לחבר עם שוקולד טהור מומס או עם כל קרם אחר שתבחרו. br
עוגת שוקולד במיקרוגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בכל יום הולדת פינת הקפה שלנו מתמלאת ריח שוקולד, brמשהו כמו עשר דקות אחרי יוצאת מהמיקרוגל כושית מפתה. br brהשמים הם הגבול בעוגת המיקרוגל הפשוטה הזו, brאפשר להכין יחידה אחת ולצפות בשוקולד טהור, brוניתן גם להכין כמה יחידות וליצור עוגת שכבות של קונדיטוריה אמיתית. brאת השכבות אפשר לחבר עם שוקולד טהור מומס או עם כל קרם אחר שתבחרו. br
הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
¼ 1 כוסות קמח
¼ 1 כוסות סוכר
½ כוס שמן
2 כפות קקאו
2 כפות שוקולית
4 ביצים
שקית אבקת אפייה
לציפוי:
חבילת שוקולד מריר גדולה
50 גרם מחמאה / חמאה
אופן ההכנה
1. שמים את כל מרכיבי העוגה בקערה ומערבבים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
2. מעבירים לתבנית משומנת (או תבנית סיליקון) ומכניסים למיקרוגל על עוצמה גבוהה למשך
10 דקות. (רצוי לבדוק עם קיסם לאחר כ- 8 דקות, העוצמה אינה אחידה בכל מיקרוגל)
הציפוי:
3. לאחר שהעוגה מוכנה, שוברים את השוקולד לריבועים ושמים יחד עם המחמאה בקערה.
4. ממיסים למשך דקה אחת במיקרוגל.
5. לאחר המסת השוקולד מערבבים טוב ומורחים על העוגה.
לקישוט:
6. אפשר לפזר סוכריות צבעוניות, שקדים מולבנים חצויים או לסדר פרלינים משובחים.
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: שירלי סידרר - טעמים
שתף את המתכון