חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד בשלוש שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד בשלוש שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
250 גר' שוקולד מריר
50 גר' שוקולד חלב
100 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
100 גר' שקדים טחונים
3 כפות קמח
ביצה
לשכבה 2:
200 גר' שוקולד לבן
1/2 1 שמנת מתוקה (350 מ"ל)
4 כפות אינסנט פודינג וניל
לשכבה 3:
1 שמנת מתוקה
1/2 1 כוסות חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
כף שטוחה אבקת נס קפה
50 גר' שוקולד חלב או מקופלת, לגרר מעל
תבנית קפיצית מס' 28
אופן ההכנה
1. מכינים את הבסיס: מחממים תנור ל-160 מעלות. ממיסים בסיר את השוקולד והחמאה. מוסיפים את שאר מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית קפיצית מס' 28 ואופים 25-30 דקות. מצננים.
2. מכינים את השכבה השנייה: ממיסים בסיר שוקולד עם שמנת מתוקה. מוסיפים את הפודינג ומערבבים היטב. מצננים מעט. שופכים מעל הבסיס ומכניסים לקירור (לשעתיים בערך).
3. מכינים את השכבה השלישית: מקציפים את השמנת עם החלב, נס קפה ואבקת הפודינג. מורחים על העוגה ומגררים מעל שוקולד.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון