הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
250 גר' שוקולד מריר
50 גר' שוקולד חלב
100 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
100 גר' שקדים טחונים
3 כפות קמח
ביצה
לשכבה 2:
200 גר' שוקולד לבן
1/2 1 שמנת מתוקה (350 מ"ל)
4 כפות אינסנט פודינג וניל
לשכבה 3:
1 שמנת מתוקה
1/2 1 כוסות חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
כף שטוחה אבקת נס קפה
50 גר' שוקולד חלב או מקופלת, לגרר מעל
תבנית קפיצית מס' 28
אופן ההכנה
1. מכינים את הבסיס: מחממים תנור ל-160 מעלות. ממיסים בסיר את השוקולד והחמאה. מוסיפים את שאר מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית קפיצית מס' 28 ואופים 25-30 דקות. מצננים.
2. מכינים את השכבה השנייה: ממיסים בסיר שוקולד עם שמנת מתוקה. מוסיפים את הפודינג ומערבבים היטב. מצננים מעט. שופכים מעל הבסיס ומכניסים לקירור (לשעתיים בערך).
3. מכינים את השכבה השלישית: מקציפים את השמנת עם החלב, נס קפה ואבקת הפודינג. מורחים על העוגה ומגררים מעל שוקולד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון