חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד ואגוזי לוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה נפלאה ומדהימה. brכמה שקשה להכין אותה, ככה היא טעימה. br brיש לציין כי המתכון הזה זכה לתשבוחות רבות !
עוגת שוקולד ואגוזי לוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה נפלאה ומדהימה. brכמה שקשה להכין אותה, ככה היא טעימה. br brיש לציין כי המתכון הזה זכה לתשבוחות רבות !
הוראות הכנה
מרכיבים
150 ג' חמאה חתוכה לקוביות.
150 ג' סוכר חום.
4 ביצים מופרדות.
150 ג' קמח רגיל.
1 כפית אבקת אפייה.
100 ג' אגוזי לוז קצוצים וקלויים.
200 ג'שוקולד מריר, קצוץ.
קורט מלח.
למילוי-
125 מ"ל שמנת לקצפת.
לציפוי-
150 ג' שוקולד מריר.
תמצית וניל.
2 כפות שמנת לקצפת.
2 כפות אגוזי לוז קצוצים.
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני (180°c).
מקציפים במקיסר חמאה וסוכר לתערובת בהירה וחלקה.
מוסיפים בהדרגה חלמונים.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה.
מוסיפים אגוזים ושוקולד.
מקציפים חלבונים עם מלח לקצף קשה ומקפלים לתערובת העוגה.
מעבירים לתבנית קפיצית שקוטרה 23 ס"מ ואופים ואופים 50 דקות או עד שהקיסם
הננעץ בעוגה יוצא יבש.
מוציאים מהתבנית ומתצננים על רשת.
ציפוי-
ממיסים שוקולד בסיר כפול עם מים רותחים.
בוחשים בכף עץ ומוסיפים וניל ושמנת.
מילוי-
מקציפים את השמנת לקצפת.
כשהעוגה קרה, חוצים אותה לרוחבה.
מורחים את הקצפת על מחצית העוגה, מכסים במחצית השנייה
ומצפים את העוגה כולה בציפוי שוקולד.
מקשטים באוגוזים קצוצים.
מגיש: The Chef
מקור:
שתף את המתכון