הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
150 גרם אגוזים טחונים
150 גרם חמאה
150 גרם סוכר
150 גרם קמח
קרם שוקולד:
150 גרם חמאה
150 גרם סוכר
4 חלמונים
2 כפות קקאו
2 כפות קמח
קצת קוניאק או רום בשביל הטעם
150 גרם שוקולד מריר מגורר או מומס בסיר כפול.
אופן ההכנה
מערבבים את כל מצרכי הבסיס ומשטחים בתבנית בגודל 35X30 ס"מ.
מעל שמים שכבת ריבה חמוצה, לדוגמא דובדבנים חמוצים.
מערבבים את כל חומרי קרם השוקולד. מוסיפים קצף מ-4 חלבונים. מורחים מלמעלה.
אופים כחצי שעה בטמפרטורה 170°c.
חותכים את העוגה כשהיא עדיין חמה.
מגיש:
מקור: אנקה
שתף את המתכון