הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים שלמות
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח
1 אבקת אפיה
1/2 מיכל שמנת מתוקה
3/4 כוס שמן
לציפוי:
1/2 מיכל שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד
אופן ההכנה
1. מערבבים היטב את כל החומרים יחד(לא לדאוג התערובת דלילה).
2. אופים בתבנית משומנת בחום של 180 מעלות, עד שמחדירים קיסם והוא יוצא יבש.
3. ציפוי: מרתיחים את השמנת המתוקה על האש, מוסיפים את השוקולד על אש קטנה עד שיסמיך מעט.
4. שופכים על העוגה ומצננים מעט.
ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון