הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח אסם
1 כוס שוקולית
5 ביצים בטמפ' החדר
¾ כוס שמן
1 שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר.
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים שלמות וכשהם מוקצפות מעט מוסיפים את הסוכר בהדרגה
בינתיים לוקחים קערה ומערבבים בה את הקמח והשוקולית
אחרי שערבבנו אותם ביחד מוסיפים אותם בהדרגה להקצפה
כמובן שכל אלה מוכנסים בעט ההקצפה ולא לאחריה.
אחרי שהעיסה הופכת אחידה וללא גושים שמים בתבנית משומנת מס' 26 ומכניסים לתנור לחום בינוני במשך 3/4 שעה או קצת יותר
מומלץ לחמם את התנור לפני ההכנסה
אחרי שהעוגה מוכנה נותנים לה להתקרר מעט ואז מכינים את הציפוי
הכנת ציפוי:
לוקחים 150 גר' שוקולד מריר שוברים מוסיפים את החצי שמנת מתוקה שנותרה וממיסים על הגז לאחר מכן שופכים על העוגה ונותנים לה להתקרר בימים חמים עדיף
מגיש:
מקור: גיא דותן
שתף את המתכון