הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח
3/4 כוס שוקולית
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
5 ביצים
ציפוי :
כוס נס קפה
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים ביחד (קודם יבשים ואח"כ נוזלים)
לשפוך לתבנית משומנת (26)
לאפות בחום בינוני כ- 45 דקות
5 דקות לפני גמר האפיה לשפוך כוס נס קפה (בלי חלב) על העוגה
ציפוי:
לחמם שמנת מתוקה ושוקולד מריר עד לקבלת מרקם חלק ולשפוך על העוגה .
וזה בדיוק הזמן לאכול את העוגה .
בתיאבון !!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון