הוראות הכנה
מרכיבים
- 300 ג"ר שוקולד מריר
- 100 ג"ר מרגרינה רכה
- 7 ביצים
- כוס סוכר
- 3 ו-31 כוסות קמח תופח (400 ג"ר)
- 5 כפות אבקת קקאו (120 ג"ר)
אופן ההכנה
- ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל או בסיר כפול על אדים.
- מוסיפים שתי כפות מרגרינה ומערבבים ומצננים מעט.
- מחממים את התנור לחום של 140 מעלות ומשמנים תבנית עגולה.
- חצי מכמות השוקולד מניחים בצד.
- במיקסר מניחים את שארית השוקולד ומוסיפים את הביצים, הסוכר, הקמח, הקקאו ושאר המרגרינה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים את התערובת לתוך התבנית ואופים כחצי שעה, עד שהעוגה מתייצבת.
- את השוקולד שהנחנו בצד, יוצקים מעל העוגה ומצפים אותה.
- מגישים חם. ניתן לחמם את העוגה במיקרוגל ולהגיש לצד גלידת וניל וקצפת.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אימא
שתף את המתכון