חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד חמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לצד העוגה הרכה, החמה והטעימה הזאת, מומלץ עם גלידת וניל משובחת. טעיםםםםםםם!
עוגת שוקולד חמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לצד העוגה הרכה, החמה והטעימה הזאת, מומלץ עם גלידת וניל משובחת. טעיםםםםםםם!
הוראות הכנה
מרכיבים
- 300 ג"ר שוקולד מריר
- 100 ג"ר מרגרינה רכה
- 7 ביצים
- כוס סוכר
- 3 ו-31 כוסות קמח תופח (400 ג"ר)
- 5 כפות אבקת קקאו (120 ג"ר)
אופן ההכנה
- ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל או בסיר כפול על אדים.
- מוסיפים שתי כפות מרגרינה ומערבבים ומצננים מעט.
- מחממים את התנור לחום של 140 מעלות ומשמנים תבנית עגולה.
- חצי מכמות השוקולד מניחים בצד.
- במיקסר מניחים את שארית השוקולד ומוסיפים את הביצים, הסוכר, הקמח, הקקאו ושאר המרגרינה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים את התערובת לתוך התבנית ואופים כחצי שעה, עד שהעוגה מתייצבת.
- את השוקולד שהנחנו בצד, יוצקים מעל העוגה ומצפים אותה.
- מגישים חם. ניתן לחמם את העוגה במיקרוגל ולהגיש לצד גלידת וניל וקצפת.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אימא
שתף את המתכון