הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבלילה
1/4 בקבוק תמצית רום
1 כוס מיץ תפוזים טבעי
1 כוס סוכר
1 כוס קמח אסם
2 כפות שוקולית
5 ביצים בטמפ' החדר
1 כוס שמן
2 סוכר וניל
2 אבקת אפיה
1 כוס קקאו
חומרים לציפוי
1 שוקולד חלב
2 כפיות סוכר
2 כפיות קקאו
2 כפיות שוקולית
1/4 כוס חלב
אופן ההכנה
אופן הכנת הבלילה
בקערה נפרדת בוחשים הביצים ואת הנוזלים.
בקערה נפרדת מערבבים את חומרים היבשים.
מוסיפים את החומרים היבשים בהדרגה לנוזלים ובוחשים לבלילה אחידה.
מכניסים הבלילה לתבנית משומנת מס' 26 ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום 150 מעלות ואופים כ 1/2 שעה עד 45 דקות (תלוי בסוג התנור)יש לבדוק על מנת שלא תתייבש.
הכנת ציפוי
את כל חומרי הציפוי ממיסים על אש קטנה לאחר מכן שופכים על העוגה החמה ונותנים לה להתקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון