הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
2 חבילות שוקולד מריר 200 גרם ביחד
200 גרם חמאה או מחמאה
כוס סוכר
כוס קמח תופח
אופן ההכנה
להפריד לחלבונים וחלמונים את החלבונים להקציף עם כוס סוכר . בנתיים לשים במיקרו את השוקולד והחמאה להוציא לאחר שזה נמס. לקרר להוסיף את החלמונים וכוס קמח
לערבב. אחר כך לערבב בזהירות את תערובת השוקולד לחלבונים .לשמן תבנית בינונית
לשמן לאפות בחום בינוני במשך כשעה טעים מאוד אפשר להוסיף אגוזים
תודה
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון