הוראות הכנה
מרכיבים
- 5 ביצים
- 2 כוסות סוכר
- 1 וחצי כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 כוס שמן
- 4 כפות קקאו או שוקוליט
- חצי כוס מים פושרים או חלב (במידה ורוצים עוגה חלבית)
לציפוי:
- 1 שמנת צמחית או מתוקה (במידה ורוצים עוגה חלבית)
- 1 שוקולד מריר גדול או שוקולד חלב גדול
אופן ההכנה
1. מקציפים את הביצים (שלמות) עד להקצפה, מוסיפים סוכר ואז את כל שאר החומרים עד לתערובת חלקה ואחידה.
2. שופכים לתבנית אפיה עגולה ואופים בחום של 160-180 מעלות למשך 20-30 דקות.
3. בסיר מחממים את השמנת עם השוקולד עד להרתחה ובישול השוקולד.
4. שהעוגה יוצאת מהתנור לפזר את השוקולד מעל.
על מנת לקבל תוצאה טובה יותר שאוכלים מהעוגה, לחמם את העוגה במיקרוגל למשך 10-15 שניות ולאכול אותה חמה.......
הרבה אופטימיות!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון