חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד לערבב ולאפות (5 דקות הכנה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להכין את העוגה כחלבית אם שמנת מתוקה במקום צמחית. br brלפני אכילת העוגה לחמם במיקרוגל. מעדן!!!!!
עוגת שוקולד לערבב ולאפות (5 דקות הכנה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להכין את העוגה כחלבית אם שמנת מתוקה במקום צמחית. br brלפני אכילת העוגה לחמם במיקרוגל. מעדן!!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
- 5 ביצים
- 2 כוסות סוכר
- 1 וחצי כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 כוס שמן
- 4 כפות קקאו או שוקוליט
- חצי כוס מים פושרים או חלב (במידה ורוצים עוגה חלבית)
לציפוי:
- 1 שמנת צמחית או מתוקה (במידה ורוצים עוגה חלבית)
- 1 שוקולד מריר גדול או שוקולד חלב גדול
אופן ההכנה
1. מקציפים את הביצים (שלמות) עד להקצפה, מוסיפים סוכר ואז את כל שאר החומרים עד לתערובת חלקה ואחידה.
2. שופכים לתבנית אפיה עגולה ואופים בחום של 160-180 מעלות למשך 20-30 דקות.
3. בסיר מחממים את השמנת עם השוקולד עד להרתחה ובישול השוקולד.
4. שהעוגה יוצאת מהתנור לפזר את השוקולד מעל.
על מנת לקבל תוצאה טובה יותר שאוכלים מהעוגה, לחמם את העוגה במיקרוגל למשך 10-15 שניות ולאכול אותה חמה.......
הרבה אופטימיות!!!!
מגיש: שרונית
מקור:
שתף את המתכון