חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
7 ביצים מופרדות
300 גר` חמאה או מרגרינה
10-12 עוגיות מרנג לבנות (נשיקות)
300 גר` שוקולד מריר מומס
1 מיכל שמנת מתוקה לקישוט
2/3 כוס סוכר
1/3 כוס ברנדי
4 כפות קמח מצה.
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף קשה ויציב.
לערבב את החמאה עם החלמונים והשוקולד המומס.
להוסיף את הברנדי ולקפל את קצף החלבונים בעדינות.
ל 1/3 מהכמות להוסיף את קמח המצה בקיפול ולצקת לתבנית 26 ולאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני. להוציא ולצנן.לפזר על התחתית האפויה את נשיקות (לשבור אותן לחתיכות בינוניות) ולצקת את שארית התערובת מעל.
להכניס לקירור במקרר ל- 8 שעות לפחות.
להקציף את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר לקצפת יציבה ולזלף או למרוח על העוגה.
מגיש: goddess
מקור:
שתף את המתכון