הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 מרגרינה
200 גרם שוקולד מריר
6 ביצים
1 כוס סוכר
100 גרם אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
להמיס בבן מרי השוקולד + המרגרינה - ולקרר.
להקציף החלבונים עם 1/2 כוס סוכר.
להקציף החלמונים עם 1/2 כוס סוכר.
להוסיף לקצף החלבונים את החלמונים והשוקולד ולקחת כוס גדוש מהתערובת ולהניח בצד.
להוסיף האגוזים לתערובת.
לשים נייר פרגמנט בתבנית עגולה 28 משומנת ולאפות בחום בינוני כשעה.
לאחר שהעוגה נאפתה וקירורה למרוח התערובת שבכוס ולהכניס העוגה למקרר.
מגיש:
מקור: סילבי
שתף את המתכון