הוראות הכנה
מרכיבים
7 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
7 כפות סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
לקרם:
1 קופסת שמנת מתוקה
½ כוס חלב
2 כפות אינסטנט וניל
1 כפית נס-קפה
לציפוי:
1 חב' שוקולד מריר 100( גרם)
50 גרם מרגרינה
4 כפות חלב
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
מוסיפים, תוך המשך הקצפה איטית יותר, את החלבונים והאינסטנט שוקולד לעיסה.
אופים בתבנית פיירקס או גודל דומה בחום בינוני עד שקיסם יוצא נקי.
הכנת הקרם:
מקציפים שמנת מתוקה עם החלב + האינסטנט וניל ונס הקפה.
מורחים על העוגה שהצטננה ומכניסים למקרר מכוסה בניר אלומיניום.
ממיסים בסיר כפול שוקולד מריר עם המרגרינה ו 4 כפות חלב.
כשזה קצת מתקרר מוזגים על העוגה כך שיכסה את כולה.
מגיש:
מקור: לאה מסד- כפר מסריק
שתף את המתכון