הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
6 ביצים
1 כוס קמח
1 כוס שוקולית
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
לציפוי:
1 כוס מים
כפית קפה נמס/ אפשר במקום כפית שוקולית
250 גרם שוקולד מריר
שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי העוגה לבלילה אחת מעבירים לתבנית עגולה או מרובעת
ואופים 45 דקות.
10 שניות לפני שהעוגה יוצאת מהתנור מכינים כוס מים חמים וכפית שוקולית או נס קפה לערבב טוב טוב
כשהעוגה יוצאת מהתנור (בעודה חמה מאוד) שופכים עליה לאט בכפית את הנוזלכים.
ממיסים בסיר כפול או 50 שניות במיקרוגל
250 שוקולד מריר ואת השמנת מתוקה מערבבים טוב טוב, ושופכים על העוגה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון