הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים ואופן ההכנה:
200 גרם שוקולד מריר
200 גר' חמאה
כוס וחצי סוכר
4 כפות קקאו
כוס חלב
מערבבים בקערה, ושמים במיקרו להמסה.
מוציאים מהמיקרו.
מפרידים 5 ביצים
מקציפים חלבונים
מוסיפים חלמונים (אחד אחד) לשוקולד ותמצית רום לפי הטעם.
מוציאים כוס מהמילוי ושומרים לציפוי.
מוסיפים כוס קמח תופח ובוחשים.
מוסיפים את החלבונים בתנועות קיפול.
אופים בתבנית 24 לעוגה גבוהה או בתבנית 26 לעוגה יותר נמוכה.
מצננים ושופכים מעל את מה שהשארנו בכוס.
טעימה מאד!!
בעיקר כעוגת שוקולד חמה.... לחמם כל פרוסה 10 שניות במיקרו....
להוסיף כדור גלידה ליד....
אופן ההכנה
.....
מגיש:
מקור: אביגייל
שתף את המתכון