הוראות הכנה
מרכיבים
2 מעדני שוקולד באדי
2 כוסות סוכר
2 כוסות קמח
100 גרם חבילת חמאה מומסת
חצי כוס חלב
6 ביצים
6 כפות קקאו
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
לפני הכל מחממים את התנור ל 150 מעלות.
מערבבים בקערה גדולה את מעדני השוקולד, הסוכר, הקמח, חבילת החמאה, החלב, הביצים והקקאו ביחד.
לאחר שהתקבלה תערובת אחידה מערבבים במיקסר.
משמנים את התבנית בשמן ושופכים את התערובת לתוכה.
שמים בתנור שחומם לפני למשך כ 45 דקות בחום של 150-170 מעלות.
לפני שמוציאים את העוגה לבדוק עם סכין אם היא בשלה.
ברגע שהיא בשלה, מוציאים אותה מן התנור ועושים את הסירופ.
את הסירופ עושים בפינג'אן.שמים שוקולד מריר, שוקולד חלב ושמנת מתוקה, ומערבבים עד שזה נהיה מוכן.
שופכים את הסירופ על העוגה בעודה חמה ושמים על השיש להתקררות.
לא לכסות את העוגה בעודה מתקררת!!!!!!
כשעברו כ 30 דקות אפשר לכסות אותה עם נייר אלומיניום.
בתיאבון!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון