הוראות הכנה
מרכיבים
½2 כוסות קמח תופח
1 סוכר וניל
½ כפית סודה לשתיה
½ כפית מלח
½1 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס קקאו
5 ביצים
½1 כוסות מים קרים
להרטבת העוגה
½ כוס מים רותחים+כפית נס קפה
לציפוי של העוגה
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
אפשר להכין את העוגה במיקסר כל החומרים יחד כעוגה בחושה
ואפשר להפריד את הביצים להקציף את החלבונים עם הסוכר
לזה להוסיף את הקמח ושאר החומרים בצורה קיפולית
לשפוך לתבנית מספר 28 משומנת
לאפות בחום של 170 מעלות
לכשהעוגה תתקרר להרטיב אותה עם ½ כוס מים רותחים+כפית נס קפה
להמיס 200 גרם שוקולד מריר עם אחד שמנת מתוקה במיקרו
ולשפוך על העוגה לקרר
ולהתענג עליה אפשר להוסיף כדור גלידה
יאמי יאמי
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון