הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 א. אפיה
1 כוס קמח
1 כוס שוקולית
1 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר.
אופן ההכנה
לחמם תנור ל- 160 מעלות. תבנית משומנת חד פעמית 18-28
להקציף 4 חלבונים + 1 כוס סוכר.
להוסיף בהדרגה השמן + א. אפיה + הקמח + השוקולית + 1/2 שמנת מתוקה.
את התערובת לשפוך לתבנית ולאפות כ - 25 דקות אולם יש לבדוק עם קיסם עץ עד שיצא מעט לח.
בבן מרי - לשים השוקולד + 1/2 שמנת מתקוה עד שימס ולמרוח על העוגה בעודה חמה.
מגיש:
מקור: אחייניתי כרמית
שתף את המתכון