הוראות הכנה
מרכיבים
- 4 ביצים שלמות
- 3 כוסות סוכר
- 3 כוסות קמח
- 2 שקיות אבקת אפיה
- 1/2 1 כוס שמן
- 2 כוסות חלב או מיץ תפוזים
- 1 כוס קקאו
- 1 כף מרגרינה מומסת במיקרו
להכנת הציפוי:
- 1 שמנת מתוקה או צמחית
- 1 שוקולד מריר גדול
אופן ההכנה
- במיקסר להקציף את הביצים, להוסיף את הסוכר, את החלב או מיץ התפוזים, השמן, המרגרינה המומסת ואז כל החומרים היבשים (הקמח, אבקת האפייה, והקקאו), לתערובת אחידה.
- לשפוך את התערובת לתבנית משומנת ולאפות במשך 20 דקות בחום של 170-180 מעלות.
- בסיר קטן להמיס את השמנת עם השוקולד לתערובת אחידה ולשפוך על העוגה....
ניתן להוסיף גלידה בטעם וניל לצד העוגה.....היא מדהימה!!!!!
הרבה אופטימיות!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון