חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד סוף הדרך...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נימוחה ושוקולדית בצורה מדהימה!!! מה שכן ... לא בדיוק דיאטתית...
עוגת שוקולד סוף הדרך...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נימוחה ושוקולדית בצורה מדהימה!!! מה שכן ... לא בדיוק דיאטתית...
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
350 גר' שוקולד מריר משובח
250 גר' חמאה (אני השתמשתי במחמאה)
5 ביצים
1/2 כוס סוכר
100 גר' אגוזי מלך טחונים דק(אני השתמשתי בשקדים טחונים)
2 כפיות תמצית וניל
קליפה מגוררת מתפוז אחד
3 כפות ליקר תפוזים או ברנדי
3/4 כוס קמח תופח
אופן ההכנה
א.ההכנה:
*ממיסים שוקולד+חמאה על סיר אדים(בן מארי) , ומקררים היטב
*מקציפים את הביצים+סוכר
*מוסיפים את השוקולד לקצף הביצים תוך ערבוב עדין
*מוסיפים באיטיות את שאר החומרים ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
מעבירים לתבנית קפיצית מס' 26 משומנת היטב.
אופים בחום 160 מעלות כ-45 דקות.
מצננים מחוץ לתנור.
ציפוי שוקולד:
200 גר' שוקולד מריר
1/2 מיכל שמנת מתוקה
מחממים את השמנת ומסירים מהאש לפני הרתיחה, מוסיפים שוקולד ומערבבים עד קבלת קרם חלק.
מצפים את העוגה בקרם השוקולד.
בתאבון!!!
עוגה מעולה!!!
מגיש: שאנה
מקור:
שתף את המתכון