הוראות הכנה
מרכיבים
400 גר שוקולד מריר
300 גר חמאה
4 ביצים
150 גרם סוכר
כוס אגוזי פקאן טחון קלוי
אירש קרם 2 כפות
אופן ההכנה
להמיס 200 גרם שוקולד מריר פלוס החמאה 200 גרם על ידי אדים
להקציף את החלמונים פלוס סוכר
להוסיף את השוקולד לערבב להוסיף את אגוזים .בקערה שניה להקציף את החלבונים לקצף יציב
אחר כך להוסיך לתערובת בעדינות לאט לאט לשמן תבנית עגולה אפשר לשים נייר אפיה ת
לאפות בחום בינוני שעוגה מוכנה לקרר אותה.
ציפוי להמיס מ 200גרם שוקולד מריר פלוס חבילת חמאה 100 גרם אחרי שהכל מוכן להוסיף
2 כפות אירש קרים
אחר כך לצפות עוגה טעימה עשירה בשוקולד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון