הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות קמח מצה
2 כפות קמח תפוחי אדמה
50 גרם שוקולד מגורר או שבור דק או לחילופין ניתן להשתמש בפתיתי שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
בקערת המערבל יש להקציף תחילה את החלבונים מס' דקות ואז להוסיף בהדרגה סוכר עד להפיכת החלבונים לקצף נוקשה, לאחר מכן מורידים את מהירות המערבל ומוסיפים חלמון אחד על "להבלעתו" בתערובת ולאחר מוסיפים את החלמון השני וכן הלאה.
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח מצה, את השוקולד המגורר ואת קמח תפוחי האדמה ולאחר מכן מוסיפים תערובת זו בזהירות לקערת הביצים ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול עד לאיחוד התערובת.
מעבירים את תערובת העוגה לתבנית אפייה לא משומנת ואופים במשך כחצי שעה ב- 150 מעלות.
מגיש:
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון