חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד צ'יפס לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד צ'יפס לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות קמח מצה
2 כפות קמח תפוחי אדמה
50 גרם שוקולד מגורר או שבור דק או לחילופין ניתן להשתמש בפתיתי שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
בקערת המערבל יש להקציף תחילה את החלבונים מס' דקות ואז להוסיף בהדרגה סוכר עד להפיכת החלבונים לקצף נוקשה, לאחר מכן מורידים את מהירות המערבל ומוסיפים חלמון אחד על "להבלעתו" בתערובת ולאחר מוסיפים את החלמון השני וכן הלאה.
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח מצה, את השוקולד המגורר ואת קמח תפוחי האדמה ולאחר מכן מוסיפים תערובת זו בזהירות לקערת הביצים ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול עד לאיחוד התערובת.
מעבירים את תערובת העוגה לתבנית אפייה לא משומנת ואופים במשך כחצי שעה ב- 150 מעלות.
מגיש: m73
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון